Pantofi ortopedici, pentru barbati, Podowell Pierrick negru

PodoWell
319,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
PodoWell
Marimea selectata
Marimi disponibile la comanda online / expediere din depozit

Descriere

Pantofi ortopedici, marca PodoWell®, model Pierrick negru - fabricati in Franta, din material de tip fagure, in combinatie cu tesatura din bumbac.

Modelul este disponibil in gama de marimi: 39-46 pentru barbati. Marimile care nu sunt disponibile in stoc se pot aduce la comanda.

Caracteristici tehnice:

1. Bareta este prevazuta cu velcro (popular numit si "arici"), pentru o reglare rapida, in vederea adaptarii la conformatia picioarelor dumneavoastra.

2. Fata pantofilor (caputa) este confectionata din material stretch asigurand astfel un confort excelent, pentru orice conformatie a picioarelor.

Pantoful permite o latime care poate varia intre 8 si 13cm. 

3. Brantul este fabricat din microfibra, de culoare bej, fiind antibacterian. Acesta poate fi spalat la temperatura de 30 grade, la masina de spalat.

Brantul se poate scoate si se poate inlocui cu unul nou pentru reinnoirea incaltamintei, recomandabil la fiecare 3 luni de purtare, sau cu un plantar / brant personalizat, care se poate realiza in cabinetele de podologie/podiatrie.

4. Talpile fabricate din poliuretan, cusute de fata, sunt foarte usoare, rezistente si antiderapante, asigurand astfel o mai mare flexibilitate si confort sporit.

Tocul are o inaltime de 28 mm.

Nu se recomanda purtarea in conditii de umiditate.

Detalii

Brand
Pentru
Barbati
Material
Textil
Culoare
Negru
mpn
Pierrick negru
in_feed
Da